Дисципліна |
Робоча програма |
ЕНК |
ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа» |
Професійна комунікація іноземною мовою |
 |
 |
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
Методологія і організація наукових досліджень |
 |
 |
Сервісологія |
 |
 |
Стратегічний маркетинг в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму |
 |
 |
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві |
 |
 |
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи |
 |
 |
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи |
 |
 |
Інновації в готельно-ресторанній справі |
 |
 |
Діловий етикет |
 |
 |
Revenue-менеджмент |
 |
 |
Кроскультурний менеджмент |
 |
 |
|
|
|