Турнір по шахам 2019 Перше місце!

Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла перше місце з шахів в командному турнрі

29-ої спартакіади Здоров’я НУБіП України 2018-2019 н.р.

З 27 лютого до 12 березня в НУБіП України проходили змагання серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників з шахів. В турнірі взяли участь збірні командами 10 факультетів, двох ННІ та ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, всього 78 осіб, з них 16 жінок. Серед учасників змагань 3 декани, 10 професорів.

Кожна команда виставляла на тур по 5 гравців, з яких обов’язково мала бути одна жінка. Усі партії грали за шаховим годинником з регламентом часу по пів години на гравця.

На першому етапі 16 команд змагались у 4 групах за коловою системою. В своїй групі команда факультету здобула перше місце, отримавши право потрапити до наступного кола змагань.



На другому етапі – 8 кращих команд за жеребкуванням склали 4 пари з урахуванням зайнятих місць у групах. На третьому етапі переможці пар склали фінальну четвірку і за коловою системою розіграли 1 – 4 місця. Фінальні ігри проходили в дуже напруженій боротьбі.



За сумою очок Переможцем стала команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Доречно відмітити, що протягом турніру, з семи турів, члени команди Гудзенко Максим Миколайович та Паламарчук ігор Павлович не програли жодної партії.

Склад команди факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК:

Савченко Олександр Аркадійович, завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів;

Плющ Сергій Віталійович, молодший науковий співробітник каф технології м’ясних, рибних та морепродуктів;

Паламарчук Ігор Павлович, професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК;

Гудзенко Максим Миколайович, завідувач лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК;

Штонда Оксана Анатоліївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів;

Олейніков Дмитро Юрійович, стажер кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

Колектив кафедри процесів та обладнання переробки продукції АПК

дякує за участь в змаганнях та від щирого серця вітає з яскравою перемогою:

Максима Гудзенка, Олександра Савченко, Сергія Плюща,

Оксану Штонду та Дмитра Олєйнікова.

Юрій Сухенко,

завідувач кафедри процесів і обладнання


переробки продукції АПК