03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12в, навчальний корпус № 11, кімн. 312
Жеплінська Марія Михайлівна
Доцент
										Доцент
	
					,
																			Кандидат технічних наук
	
																
			
							
							Освіта
						
						Закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості в 1993 році за спеціальністю «Технологія цукристих речовин» і отримала кваліфікацію інженера-технолога.
							
							Дисертаційне дослідження
						
						Захистила дисертацію на тему: «Розроблення ефективного способу очищення дифузійного соку із зменшенням витрат вапна» в 1998 році за спеціальністю 05.18.05 – технологія цукристих речовин.
							
							Наукові інтереси
						
						дослідження процесів очищення соків цукрових і консервних виробництв та розроблення нових технологій і обладнання
