03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 11, навч. корпус № 10, кімн. 213.

Неіленко Сергій Михайлович

Доцент

Доцент , Кандидат технічних наук
Дисципліни викладання

- Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу,  

- Технологія напоїв, 

- Технології продукції ресторанного господарства, 

- Ресторанна справа, 

- Етнічні кухні, 

- Рекреологія і курортна справа

Освіта

Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Харчова технологія та інженерія», кваліфікація: бакалавр з харчової технології та інженерії (диплом КВ 32882959 від 29.06.2007 р.).

Київський національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Технологія харчування», кваліфікація: магістр з технології харчування, інженер-технолог (диплом КВ 35119434 від 20.06.2008 р.).

 

Кандидат технічних наук (диплом ДК № 013837 від 25.04.2013 р.), спеціальність 05.18.16 – Технологія харчової продукції.

 

Доцент (АД 008551 від 27.09.2021 р.) доцент кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу Київського національного університету культури і мистецтв.

 

Дисертаційне дослідження

Технологія кулінарної продукції радіозахисної дії

Наукові інтереси
  • сучасні технології виробництва та зберігання продукції ресторанного господарства;

  • устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу та інноваційні інженерні ршення;

  • технологія напоїв та оптимізація процесів їх виготовлення;

  • ресторанна справа, організація обслуговування та управління якістю послуг;

  • етнічні кухні світу та гастрономічна культурна спадщина;

  • рекреологія і курортна справа, розвиток гастрономічного та кулінарного туризму;

  • цифровізація та роботизація сервісних процесів у сфері гостинності;

  • впровадження сталих практик і екологічних стандартів у ресторанному бізнесі;

  • антикризові стратегії розвитку готельно-ресторанного сектору в умовах глобальних викликів.