Підкреслити заголовки
Підкреслити посилання
Анімації
T
T-
T+
АБВ
АБВ
A
A
A
A
A
Звичайна версія сайту
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Для людей з вадами зору
Departments
Календар
Підрозділи
Відділи/Служби
E-learn
Розклад
Економічний факультет
Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму
Про кафедру
історична довідка
навчально-наукові лабораторії
Навчально-наукова-виробнича лабораторія «Технології продукції ресторанного госп…
Навчально-наукова лабораторія «Туризму і рекреації»
екскурсії країною НУБіП
графік консультацій
кураторська година
план проведення лекцій стейкголдерами
практична діяльність
практична підготовка
договори про співпрацю
здобутки студентів
академічна доброчесність
освітні програми
ОС "Бакалавр" ОП "Готельно-ресторанна справа"
ОС "Бакалавр" ОП "Туризм"
ОС "Магістр" ОП "Готельно-ресторанна справа"
ОС "Магістр" ОП "Міжнародний туризм"
освітній процес
обговорення освітніх програм
робочі програми
ОС "Бакалавр"
ОС "Магістр"
вибіркові дисципліни
ОС "Бакалавр"
ОС "Магістр"
анкетування
анкета для опитування здобувачів
анкета для опитування роботодавців
анкета для опитування випускників
анкета для профорієнтації
словники
підручники, навчальні посібники
наукова діяльність
наукові дослідження
міжнародна діяльність
студентська наукова робота
конкурс студентських наукових робіт
конкурс стартапів
студентська олімпіада
наукові гуртки
науковий гурток "Агротурист"
науковий гурток "Ресторатор"
науковий гурток "HoReCa"
науковий гурток «Туризм&Рекреація»
науковий гурток «Туристичний візіонер»
матеріали конференції
монографії
Склад кафедри
ОС "Магістр" ОПП "Готельно-ресторанна справа"
,