Освітньо-професійна програма "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"



першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 
за спеціальністю Н2 «Тваринництво»
H "Сільське, лісове, рибне господарство та ветеринарна медицина"


Рішення ГЕР

Кваліфікація: Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва

Гарант освітньої програми: Прокопенко Наталія Павлівна – доктор сільськогосподарських наук, професор, професор кафедри технологій у тваринництві.

 

Метою освітньо-професійної програми є підготовка висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців, здатних вирішувати 
типові задачі технолога в галузі виробництва та переробки продукції тваринництва 

 

Працевлаштування: згідно з чинною редакцією Національного класифікатора України: Класифікатор професій (ДК 003:2010) та International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08) випускник з професійною кваліфікацією «Бакалавр з технології виробництва і переробки продукції тваринництва» може працевлаштуватися на посади з наступною професійною назвою робіт:

3211 -Лаборант (біологічні дослідження)  
3211-Технік-лаборант (біологічні дослідження)  
3213-Зоотехнік відділення (комплексу, сільськогосподарської 
дільниці, ферми)  
3213-Технік-технолог з виробництва та переробки продукції 
тваринництва  
3213-Технолог з виробництва та переробки продукції 
тваринництва  
3213- Фахівець з організації та ведення фермерського 
господарства 

Наявність акредитації: Акредитація спеціальності «Тваринництво» освітнього ступеня «Бакалавр» проведена у 2024 році (сертифікат про акредитацію Національним агенством із забезпечення якості вищої освіти  №7677). Термін дії сертифіката до 1 липня 2029 року.

 

1. Стандарт вищої освіти ОС Бакалавр спеціальності 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

2. Наказ Проектна група ОПП 

3. Освітньо-професійна програма 

4. Навчальний план

5. Обов'язкові компоненти ОПП

6. Вибіркові компоненти ОПП

     - Перелік дисциплін університету за вільним вибором студента

7. Курсові роботи

8. Практична підготовка студентів за ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"

9. Матеріально-технічна база

10. Заохочення викладачів

11. Заохочення та патріотичне виховання студентів

12. Участь студентів у міжнародній діяльності

13. Участь студентів у конференціях, наукова і дослідницька робота

14. Неформальна освіта 

15. М'які навички "soft skills"

16. Гостьові лекції для студентів

17. Рада роботодавців

18. Підвищення кваліфікації викладачів  

19. Договори про співробітництво та організацію взаємовідносин з установами-партнерами

20. Рецензії стейкхолдерів

21. Опитування студентів

Анкета для студентів ОС Бакалавр

Результати опитування здобувачів вищої освіти ОС Бакалавр 

22. Опитування внутрішніх стейкголдерів

Анкета для викладачів

Результати опитування НПП, що забезпечують підготовку здобувачів ОС Бакалавр

23. Опитування зовнішніх стейкхолдерів

Анкета для роботодавців

Результати опитування роботодавців ОС Бакалавр

24. Скринька довіри

25. Академічна доброчесність

26. Протоколи засідань робочої групи та обговорення ОПП

27. Активності