Новини
Міжнародні перспективи навчання та стажування для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та ветеринарної медицини
Від теорії до практики: магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вивчають властивості гідроколоїдів і рослинних білків
Актуалізація національних стандартів на хлібобулочні вироби: огляд змін
Відновлено дію національних стандартів на методи визначення якості води
ISO встановила перший глобальний стандарт для маркування рослинних продуктів
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК взяли участь у змаганнях з баскетболу
Дарина Соловей: «Нутриціологія здорового харчування – мій беззаперечний фаворит»
До уваги студентів-першокурсників пільгових категорій, які мають право на отримання соціальної стипендії!
Коли енергія молоді стає прикладом: НУБіПівці серед кращих молодіжних лідерів Голосієва
Михайло Чуприн: обираю магістратуру найкращого університету –НУБіП України, освітню програму «Нутріціологія»
Співпраця науки і виробництва: викладач факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідав передове харчове підприємство