Новини
Поєднання теорії з практикою: студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК учасники виробничих процесів закладу ресторанного господарства «Китайський привіт»
СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ АКТИВНІ УЧАСНИКИ ПРИГОТУВАННЯ ШОКОЛАДНИХ ГАНАШІВ ТА АЙСИНГІВ НА ВИРОБНИЧИХ БАЗАХ КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОЇ «ПРАЛІНЕ»
Попередній захист магістрантів другого року навчання спеціальності 175 «Інформаційно-вимірювальні технології»
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зустрілися з військовими Сил спеціальних операцій України
З Міжнародним днем студента! Свято тих, хто творить майбутнє.
3D-друк м’яса: Революційні технології майбутнього у харчовій індустрії
Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК — серед кращих у конкурсі «Краща інтелектуальна академічна група-2025»
ISO 22000:2018 – додано кліматичні аспекти у систему безпеки харчових продуктів.
Як читати етикетки: Розшифровуємо маркетингові обіцянки на продуктах.
Цифровий інспектор: нова ера контролю якості та управління ризиками в АПК.
Україна на шляху до ЄС: Нові стандарти безпечності харчових продуктів у Законі № 2718-IX