Факультет конструювання та дизайну

Практичне навчання студентів

 Основним завданням практичної підготовки є закріплення, розширення і поглиблення студентами теоретичних знань та набуття ними практичних навичок в організації і керівництві основними процесами сільськогосподарського виробництва, проведення науково-дослідної роботи і наукових досліджень.

Матеріально-технічне забезпечення факультету дозволяє проводити якісну практичну підготовку фахівців. Навчальні лабораторії обладнані сучасною технікою. Упродовж практичної підготовки факультет орієнтується на тісну взаємодію і співробітництво з навчально-дослідними господарствами і дослідними станціями університету, а також передовими науковими установами держави, такими як: НДГ “Великоснітинське”, НДГ “Ворзель”, НДГ “Агрономічна дослідна станція”, “Боярська лісова дослідна станція”, ННЦ “ІМЕСГ” НААН України, УкрНДІПВТ ім. Погорілого. Практична підготовка студентів також здійснюється на передових сучасних підприємствах сільськогосподарського і лісогосподарського профілю під організаційно-методичним керівництвом науково-педагогічних працівників університету та фахівців підприємств.
 
Навчально-науково-виробнича лабораторія виробництва дизельного біопалива
 
Навчально-науково-виробнича лабораторія виробництва біогазу
 
Слід зазначити, що в університеті йде постійна робота по ремонту та реконструкції виробничих баз практик.Так у 2012 році було реконструйовано свинарник у НДГ “Агрономічна дослідна станція”.
 
Реконструкція свинарника на 25 свиноматок з повним циклом виробництва уВП НУБіП України “Агрономічна дослідна станція”
 
Дизельне біопаливо, що виробляється в навчально-науково-виробничий лабораторії використовується упродовж виконання польових робіт в господарствах та наукових досліджень студентів та аспірантів.
Трактор КИЙ-14102, який працює на дизельному біопаливі
 
Упродовж проходження практики з дисципліни «Керування технікою» студенти мають можливість проходити навчання на закордонній техніці.
 
 
Сучасна закордонна техніка, яка використовується для практичної підготовки студентів
 
Практика в компанії Рост Агро
 
Екскурсія на ПАТ «Завод ЗБК ім. С. Ковальської»
 
      Під керівництвом досвідчених науково-педагогічних працівників студенти поглиблюють свої професійні знання і набувають практичні навички у виробничих умовах.
 
Студенти факультету конструювання та дизайну і аспірантикафедриконструювання машин і обладнаннявідвідалипрактичнийсемінар «День молодогоінженера», щобуворганізованийкомпанією New Holland
 
 
Демонстрація роботи сучасної лісогосподарської техніки на базі ВП НУБіП України “Боярська лісова дослідна станція”
 
Міжнародний День поля
 
 
     Оновлення матеріальної бази інституту відбувається за рахунок підтримки ректорату університету та співпраці з передовими виробниками сучасної сільськогосподарської техніки.
 
 
     Основним завданням практичної підготовки є закріплення, розширення і поглиблення студентами теоретичних знань та набуття ними практичних навичок в організації і керівництві основними процесами сільськогосподарського виробництва, проведення науково-дослідної роботи і наукових досліджень
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook