БОБЕР Анатолій Васильович
Доцент
Дисципліни за викладання яких є відповідальним: «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», «Технохімічний контроль продукції рослинництва».
Освіта вища. Закінчив Державну агроекологічну академію України м. Житомир у 2001 році, спеціальність - вчений агроном.
Тема кандидатської дисертації: «Зміна пивоварних якостей гранульованого хмелю ароматичних і гірких сортів у процесі зберігання», 2005 р. зі спеціальності 05.18.03 – первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.
Сфера наукових інтересів: дослідження сучасних проблем післязбиральної доробки, зберігання та переробки продукції рослинництва; дослідження новітніх технологій зберігання та переробки хмелю й хмелепродуктів.
Працює на кафедрі з 2003 року.
А.В. Бобер автор та співавтор 150 наукових праць: підручників – 1, навчальних посібників – 7, монографій – 3, наукових статей – 80, наукових рекомендацій – 3, науково-методичних розробок – 48, стандартів – 8.