Екологічна продукція від кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

     Якщо хто призабув, то пора йому нагадати, що солоний огірок, виготовлений за технологією засолу в діжці, – то необхідність і окраса пізньозимового і ранньовесняного столу!

       Кафедра технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика реалізує свою екологічно чисту продукцію за ціною 50 грн. (без вартості банки) і 74 грн. (із банкою).

      Запрошуємо усіх по швидше придбати консервовану продукції, щоб потім не картали себе, що не встигли та спізнилися!

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Катерина Корнійчук,
завідувач НВЛ переробки плодів та овочів 
кафедри технології зберігання переробки та стандартизації 
продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика

 

21 лютого 2020 року