Екологічна продукція від кафедри технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика



Normal
0


false
false
false








MicrosoftInternetExplorer4




Якщо хто призабув, то пора йому нагадати, що солоний огірок, виготовлений за технологією засолу в діжці, – то необхідність і окраса пізньозимового і ранньовесняного столу!

Кафедра технології зберігання переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика реалізує свою екологічно чисту продукцію за ціною 50 грн. (без вартості банки) і 74 грн. (із банкою).

Запрошуємо усіх по швидше придбати консервовану продукції, щоб потім не картали себе, що не встигли та спізнилися!



Normal
0


false
false
false








MicrosoftInternetExplorer4




Катерина Корнійчук,
завідувач НВЛ переробки плодів та овочів
кафедри технології зберігання переробки та стандартизації
продукції рослинництва ім. проф. Б В. Лесика


21 лютого 2020 року