Факультет конструювання та дизайну

Спортивно-масова робота

    В університеті значна увага приділяється пропаганді здорового способу життя як серед студентів, так i серед науково-педагогічних працівників i співробітників шляхом залучення їх до регулярних фізичних занять та участі у фізкультурно-масових i спортивних заходах.

    Здобуваючи освіту студенти факультету мають можливість розвивати свої спортивні навики та покращувати свої досягнення. В 2018 року в м. Чорноморськ відбувся чемпіонат України серед дорослих з кіокушинкай карате у розділі «куміте». Студент факультету Олександр Свинаренко у фіналі змагань виборов перемогу.

     В травні 2018 року у місті Вроцлав (Польща) відбувся чемпіонат Європи з кіокушинкай карате (WKO ShinKyokushinkai) серед дорослих та юніорів.
    В цих змаганнях приймав участь студент 3 курсу факультету конструювання та дизайну Олександр Свинаренко. Олександр виступав серед дорослих чоловіків 18+ у категорії 65-75 кг. Дана категорія набрала найбільшу кількість спортсменів (28), він провів 4 поєдинки. У півфінальному і фінальному поєдинку отримав перемогу достроково. 

 

 

      Студенти факультету є активними учасниками спортивних змагань з таких видів спорту: баскетболу, боротьби вільної, важкої атлетики, волейболу, гирьового спорту, легкої атлетики, настільного тенісу, футболу, армспорту, силового триборства.

 

 
Спортивні зали в гуртожитку № 5
 
На кафедрі фізичного виховання студенти під керівництвом досвідчених викладачів-тренерів долучаються до занять з багатьох видів спорту - футбол, баскетбол, волейбол, легка і важка атлетика, вільна і класична боротьба, карате кіокушинкай, айкідо, спортивне орієнтування, шахи, настільний теніс та інші. Студентам, які досягають високих спортивних результатів у всеукраїнських та міжнародних змаганнях присвоюють спортивні розряди та звання.
 
Нагорний В.В.
КМС з гирьового спорту
Савлук О.В.
МС з веслування
Височин В.С.
МС з жиму лежачи
 
На факультеті навчаються також студенти, що стали соавторами рекордув гирьовому спорті, який занесений до книги рекордів України в категорії «Масові заходи, марафони». Спортсмени з різних регіонів України, втому числі і студент факультету Нагорний Віталій, здійснили вправу – ривок гирі 24 кг по одній хвилині лівою та правою рукою. Без постановки на поміст гиря передавалася з рук в руки до наступних спортсменів для виконання вправи. Загальна кількість підйомів – 4167 раз. Загальна піднята вага 100 тон. Затрачений час 2 год. 48 хв.
 
 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook