
ЯЩУК Надія Олександрівна
Доцент
Дисципліни за викладання яких є відповідальною: «Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва», «Технологічна експертиза продукції рослинництва», «Технологічний аудит зберігання та переробки продукції рослинництва», «Якість та безпечність продукції рослинництва».
Освіта вища. Закінчила Національний аграрний університет у 2005 році, спеціалізація – агроном дослідник.
Тема кандидатської дисертації: «Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання» зі спеціальності 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.
Сфера наукових інтересів: дослідження новітніх технологій, доробки, зберігання та переробки зерна пшениці, жита та кукурудзи.
Працює на кафедрі з 2010 р.
Н.О. Ящук автор та співавтор 134 наукових праць: статей у фахових виданнях – 54, закордонних виданнях і науково-метричних базах – 35, рекомендацій виробництву – 3, науково-методичних розробок – 36, навчальних посібників – 2, підручник – 1.