Старостат на факультеті ІТ – моніторимо якість надання освітніх послуг

31 серпня 2022 року

    30.08 на факультеті ІТ відбувся черговий старостат для старост 2-4 курсів та груп магістрів 2 року навчання. Основними питаннями порядку денного були:
     1. Стан відвідування студентами навчальних занять
     2. Якість проведення занять вибіркової складової
     3. Аналіз ситуації з перебуванням студентів за кордоном
     4. Дотримання правил поведінки та санітарних вимог в гуртожитках.
   Засідання почала декан факультету Олена Глазунова, привітавши студентів та оголосивши коло питань для обговорення та звіту старост та наставників академічних груп.

    Кожен староста академічної групи та наставник доповідали про ситуацію з відвідуванням навчальних занять, про виявлені недоліки організації освітнього процесу, про інформацію щодо перебування студентів за кордоном. Було запропоновано анкету для студентів, що перебувають за кордоном, щоб зібрати відповідні документи та актуалізувати інформацію про країни перебування.

    В обговоренні студенти ставили питання щодо викладання загально університетських вибіркових дисциплін, щодо подальшого формату навчання. Студенти випускних курсів цікавилися організацією вибору наукових керівників для роботи над бакалаврськими дослідженнями. Для магістрів 2 року навчання важливою була інформація про роботу в третьому семестрі щодо постерної сесії, підготовки та захисту магістерських робіт.

 

   Зустріч пройшла, як завжди, конструктивно та результативно. Працюємо, рухаємось впевнено вперед. Якість освітнього процесу та задоволеність студентів організацією нашої спільної роботи – основний пріоритет на освітянському фронті.


Клименко Наталія, заступник декана факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook