Стартовий старостат для студентів 1 курсів на факультеті ІТ

23 вересня 2022 року

   22 вересня на факультеті інформаційних технологій відбувся розширений старостат новообраних старост академічних груп 1 курсів та їх наставників.     

    На порядку денному стояли питання:
      1. Організація освітнього процесу
      2. Процедура військового обліку першокурсників
      3. Стан поселення студентів в гуртожитку НУБІП України
  В обговоренні питань взяли участь наставники академічних груп, актив студорганізації факультету, представники деканату.

    Для гармонійного початку навчального року особливо важливими питаннями виявилися кроки щодо узгодження розкладу навчальних занять, отримання акаунтів для роботи на Навчально-інформаційному порталі університету, питання щодо зняття з місця реєстрації та постановки на військовий облік для хлопців. Старости активно обговорювали рейтингову систему студентів та напрямки діяльності в студентській організації факультету. Наставники планували активності з своїми групами на семестр, обговорювати інструкції щодо дотримання санітарно-епідеміологічних вимог та поведінки в умовах воєнного стану.

     Ми раді вітати нову когорту старост-першокурсників в нашому студентському колективі. Переконані, що подальша робота буде успішна, сповнена лише конструктивними та приємними активностями. Наша робота – теж маленький внесок у виховання та освіту першокурсників, а, отже, і у перемогу, яка так потрібна всім.

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook