Навчальну лабораторія розробки і впровадження інформаційних систем відкрито на факультеті ІТ

23 вересня 2022, 15:15

    Нещодавно на факультеті інформаційних технологій відбулась урочиста подія – відкриття нової навчальної лабораторії розробки та впровадження інформаційних систем. Відкриваючи лабораторію, ректор університету академік Станіслав Ніколаєнко звернув особливу увагу на важливість впровадження у навчальний процес новітніх інформаційних технологій.

    Декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова та завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко презентували наявне обладнання аудиторії та детально розповіли про мету і завдання навчальної лабораторії розробки та впровадження інформаційних систем для покращення якісної складової навчання студентів. Зокрема було підкреслено, що студенти будуть знайомитись з усім спектром сучасних інформаційних систем – від CRM (Customer Relationship Management – Управління взаємовідносинами з клієнтами) до потужних корпоративних ERP (Enterprise Resource Planning – Планування ресурсів підприємства) систем, а також передових галузевих рішень.

 

    Також навчальна лабораторія буде слугувати полігоном для співпраці з провідними компаніями України, що займаються розробкою та впровадженням інформаційних систем. Це і компанія Інфоплюс, яка є відомим розробником та постачальником комплексних рішень на базі програмного забезпечення системи електронного документообігу АСКОД; компанія QuartSoft Ukraine, що розробила Soft.Farm - комлексну on-line систему планування, обліку і аналізу діяльності сільськогосподарських підприємств; компанія Terrasoft Ukraine, яка входить до міжнародної групи компаній Creatio і розвиває програмний продукт Creatio(єдина платформа для автоматизації CRM, галузевих та внутрішніх процесів за допомогою no-code технологій) в Україні; компанія Проком, що пропонує в сфері інформаційних систем широкий перелік сертифікованих курсів Вusiness Automation Software (ВAS) та ряд інших.

    Показово, що в церемонії відкриття навчальної лабораторії прийняла участь голова роботодавців факультету інформаційних технологій голова ради Асоціації "Телекомунікаційна палата України" Тетяна Попова.

    Тож сподіваємся, що введення в дію навчальної лабораторії розробки та впровадження інформаційних систем стане ще однією надійною цеглинкою у фундамент якісного навчання студентів нашого університету.

 

Валентина Корольчук,
заступник декана факультету
інформаційних технологій з організаційної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook