Чергове засідання навчально-методичної комісії факультету інформаційних технологій

20 березня 2023 року

20 березня 2023 року на факультеті інформаційних технологій відбулося засідання навчально-методичної комісії у змішаному форматі.

На початку засідання головою комісії Максимом Мокрієвим було представлено порядок денний засідання.

Першим питанням члени навчально-методичної ради розглядали для подальшого затвердження список дисциплін вибіркової складової. У обговорені виступили декан факультету Олена Глазунова, яка акцентувала увагу на доцільності внесення таких змін та гаранти освітніх програм, які представили зміни, що були попердньо обговорені на засіданнях відповідних кафедр.
Наступним питанням було розглянуто подані до атестації та переатестації електронні навчальні курси на навчальному порталі:
- з дисципліни загальноуніверситетського рівня «Фінансові технології, біткоїн та ринок криптовалют» для студентів ОС «Бакалавр», розроблений д.е.н., професором Жерліцином Д.М.;
- з дисципліни «Інформаційні та комунікаційні технології в економіці» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка») розроблений к.п.н., доцент Волошиною Т.В. та доктором філософії Корольчук В.І.;
- з дисципліни «Організація сховищ даних» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей 121 «Інженерія програмного забезпечення» та 122 «Комп’ютерні науки» розроблений к.т.н., доцентом Голуб Б.Л. та старшим викладачем Ящук Д.Ю.;
- з дисципліни «Організація і планування виробництва в аграрних формуваннях» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» (освітніх програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка») розроблений к.е.н., доцентом Барановською О.Д.
В результаті високої оцінки експертами даних курсів, членами навчально-методичної комісії одноголосно прийнято рішення рекомендувати дані ЕНК для розгляду комісією з атестації.

На завершення було розглянуто результати проходження курсів на платформі масових відкритих онлайн курсів Coursera та визнання результатів підвищення кваліфікації науково-педагогічними працівниками факультету та отриманих документів про підвищення кваліфікації.
 

 

Валентина Корольчук,
секретар навчально-методичної комісії

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook