Творчий вечір Володимира Гонського у гуртожитку №10

5 жовтня 2023 року

3 жовтня 2023 року у гуртожитку №10 НУБіП України відбувся патріотичний творчий вечір для студентів факультетів інформаційних технологій, економічного та співробітників університету. Головним гостем вечора був відомий бард, публіцист, громадсько-політичний діяч Володимир Гонський, провідний фахівець відділу виховної роботи та студентських справ.

Знання, просвітництво і творчий потенціал гостя не залишили байдужим жодного відвідувача заходу. На зустрічі обговорювалися видатні постаті нашої країни, історичні шляхи державотворення та унікальність нашої нації. В світлі останніх подій пов’язаних із зухвалою агресією ворога, в українському суспільстві на високому рівні потрібно зміцнювати свідомість, патріотизм, підвищувати рівень розуміння національних цінностей, народного надбання та історичного місця нашої держави у світовій спільноті.


Володимир Васильович спільно із студентами заспівали Гімн Січових стрільців «Ой у лузі червона калина», та виконали інші пісні. Під час творчого вечора пролунали і пісні гостя у авторському виконанні. Насамкінець, він закликав усіх єднатися та вірити в нашу Перемогу!

Володимир Васильович яскраво висвітлив молодим людям розуміння громадянського почуття, змістом якого є любов до Батьківщини і готовність пожертвувати своїми інтересами заради неї. Українці повинні усвідомлювати гордість за надбання національної культури, мову, історію, традиції, готовність діяти на благо Вітчизни та постати на її захист. Молодь повинна знати маловідомі події політичних, економічних та етнічних обставин в історичному ланцюжку формування української державності, її унітарності та незалежності.


Це була чудова можливість приємно і корисно провести час студентству. Щиро дякуємо шановному Володимиру Васильовичу Гонському за таку зустріч!

 

Валентина Корольчук, заступник декана
факультету інформаційних технологій
Олег Криворот, заступник декана економічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook