Впевнено крокуємо через екватор семестру: старостат на факультеті інформаційних технологій

8 жовтня 2023 року

05.10.2023 року на факультеті інформаційних технологій відбувся старостат для активу всіх курсів. Старости груп, які працюють в очному форматі, були присутні в конференц-залі факультету, а всі решта – мали можливість взяти участь у зібранні дистанційно.
Традиційно, зустріч розпочала декан факультету Олена Глазунова, оголосивши порядок денний та окресливши напрямки обговорення питань. Обговорили коло важливих питань та плани на жовтень місяць.

Основне питання , звісно, організація очного навчання для 2-3 курсів, які вийшли на очний формат навчання з 2 жовтня.
Обговорювались питання розкладу занять, формату проведення вибіркових дисциплін та потокових лекцій. Також зі старостами було обговорено питання організації проміжної атестації та наближення зимової заліково-екзаменаційної сесії. Результати проміжної атестації заплановано розглянути на черговому старостаті. Акцентовано увагу старост груп щодо академічної заборгованості студентів, яку необхідно ліквідувати у визначений термін.
Обговорювали організацію формування вибіркової складової студентів 2 і 3 курсів на наступний навчальний рік, знайомилися з процедурою вибору та анотаціями цих дисциплін. Увагу старост академічних груп акцентували на каталоги вибіркових дисциплін за вибором студентів фахової складової на сторінці факультету.

Жваво обговорювались питання поселення та проживання в гуртожитках НУБІП України, адже 1-3 курси на очному навчання, отже більшість студентів, які поселялися в гуртожитки вже перебувають в них. Є прояви недотримання правил проживання та порушення дисципліни, про що спілкувалась з старостами Валентина Корольчук, заступник декана з організаційної роботи.

Про міжнародні проєкти, програми академічної мобільності говорила Костенко Інна, координатор міжнародної співпраці на факультеті.

Зустріч завершилася на позитиві. Всі розуміють складність моменту та відповідальність за злагоджену та продуктивну роботу всього колективу. Тож, впевнено крокуємо разом з непереборним прагненням наближення перемоги.

 

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook