Понад 200 майбутніх вступників долучилося до Дня відкритих дверей на базі факультету інформаційних технологій

13 листопада 2023, 20:28

9 листопада факультет інформаційних технологій гостинно відкрив свої двері для майбутніх вступників. Захід пройшов в змішаному форматі.

Зображення, що містить текст, комп’ютер, у приміщенні, комп’ютерний монітор

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, Обличчя людини, особа, чоловік

Автоматично згенерований опис

В центральному адміністративному корпусі на всіх гостей чекала виставка практичних розробок та інших різних цікавинок від кожного факультету та ННІ.

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, просто неба

Автоматично згенерований опис

Факультет інформаційних технологій представив ряд практичних розробок випускників кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки. Віртуальна реальність, дрони, технології розумного будинку – все це, та багато іншого чекало на потенційних вступників.

Зображення, що містить текст, у приміщенні, одежа, ноутбук

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, текст

Автоматично згенерований опис

У центральній програмі заходу прозвучали: вітальне слово та презентація університету від ректора Станіслава Ніколаєнка, інформація щодо особливостей вступної кампанії від відповідального секретаря приймальної комісії Сергія Ковалевського та його колег, знайомство із Сенатом студентської організації, перевагами навчання, можливостями творчого і спортивного розвитку від завідувачів кафедри фізичного виховання Миколи Костенка, кафедри культурології Ірини Майданюк, кафедри військової підготовки Валерієм Шевчуком.

Зображення, що містить одежа, у приміщенні, текст, жінка

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить у приміщенні, стіна, меблі, одежа

Автоматично згенерований опис

Далі відбулися зустрічі на рівні факультетів. На факультет інформаційних технологій завітали вихованці навчальних закладів з Макарівського та Бучанського району. Серед гостей також учні гімназії №179 (м. Київ, Голосіївський р-н), НВК “Спеціалізована школа-ліцей” № 157 (м. Київ, Оболонський р-н), Спеціалізована Школа №47.

Зображення, що містить одежа, Обличчя людини, особа, у приміщенні

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить у приміщенні, стіна, одежа, особа

Автоматично згенерований опис

Декан факультету Олена Глазунова розповіла про переваги навчання в університеті та на факультеті, перелік освітніх програм та можливості під час навчання.

Зображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, у приміщенні

Автоматично згенерований опис

Голова Сенату студентської організації факультету Іванна Дубова ознайомила з особливостями роботи та роллю Сенату студентської організації, основними івентами, які відбуваються щорічно на факультеті.

Зображення, що містить у приміщенні, стіна, одежа, особа

Автоматично згенерований опис

До гостей заходу також звернулися завідувачі кафедр Володимир Харченко, Белла Голуб, Дмитро Касаткін, Михайло Швиденко, які розповіли про особливості навчання за спеціальностями та матеріальною базою, що представлена в лабораторіях.

Зображення, що містить одежа, особа, чоловік, Обличчя людини

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить у приміщенні, одежа, стіна, особа

Автоматично згенерований описЗображення, що містить одежа, особа, Обличчя людини, у приміщенні

Автоматично згенерований опис

Після на всіх бажаючих чекала прогулянка унікальною територією університету, кожен мав нагоду поставити запитання та отримати на них відповіді.
Окремим блоком також став дистанційний День відкритих дверей, куди приєдналися вихованці навчальних закладів Жашківської громади (1-5 школи Жашкова, Жашківськн ПТУ, Литвинівська, Соколівська, Острожанська, Вороненська, Бузівська, Баштечківська школи Черкаська обл),Яготинської громади (1-3 ліцеї), Плебанівського ліцею (Вінницька обл. Жмеринський р-н., с. Плебанівка), Бобровицький ЗЗСО №1 (Чернігівська обл., м. Бобровиця), а також представники з освітніх закладів м. Київ:Ліцей інформаційних технологій №79 (Печерський район), Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів 307 (Деснянський район), Спеціалізована школа №3 з поглибленим вивченням англійської мови, Київський Палац дітей та юнацтва.
Попри дистанційний формат кожен бажаючий познайомився зі спеціальностями, декан Олена Григорівна та представники кафедр та Сенату студентської організації розповіли про особливості навчання на факультеті.


Зображення, що містить знімок екрана, Мультимедійне програмне забезпечення, програмне забезпечення, текст

Автоматично згенерований опис

Матеріальна база була представлена через відео-матеріали. Всіх бажаючих вступати на факультет запросили доєднатися до соціальних мереж факультету, а також телеграм-боту факультету. Кожен бажаючий також має змогу доєднатися на щорічну Школу майбутнього ІТ-шника, що буде проходити незабаром.

Зображення, що містить знімок екрана, Мультимедійне програмне забезпечення, програмне забезпечення, Графічний редактор

Автоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, програмне забезпечення, знімок екрана, Веб-сайт

Автоматично згенерований опис

Час вказує на те, що для успіху необхідно бути адаптованим до будь-яких умов та постійно відповідати конкуренції, викликам на ринку праці. Факультет інформаційних технологій може допомогти в цьому. Ми чекаємо на вас, дорогі вступники
 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи
зі студентами на факультеті інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook