День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій для випускників коледжів та технікумів

19 листопада 2023, 8:50

16 листопада 2023 року факультет інформаційних технологій НУБіП України знову відчинив свої двері для випускників коледжів і технікумів України. Традиційно захід проходив у змішаному форматі - можливість долучитися до днів відкритих дверей була як в оффлайн, так і в онлайн форматі.
На всіх учасників чекала зустріч з адміністрацією університету на базі навчального корпусу №3, де кожен мав нагоду дізнатися більше про університет, про умови вступу та переваги навчання в університеті для кожної з цих категорій вступників, орієнтуючись саме під їх потреби та особливості щодо бази вступу. Кожен охочий мав нагоду познайомитися з практичними розробками студентів факультету інформаційних технологій, які були розміщені біля актової зали в навчальному корпусі №3.

Зображення, що містить одежа, особа, текст, чоловікАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, особа, у приміщенні, чоловікАвтоматично згенерований опис

В навчальному корпусі №15 на факультеті інформаційних технологій майбутніх абітурієнтів зустріла декан Олена Глазунова.

Зображення, що містить у приміщенні, Обличчя людини, одежа, особаАвтоматично згенерований опис

Першими до факультету інформаційних технологій завітали гості з Економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права, далі до них доєдналися представники і з інших коледжів, серед яких - ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України», ВСП «Боярський фаховий коледж НУБіП України» тощо.

Зображення, що містить у приміщенні, одежа, особа, стінаАвтоматично згенерований опис

Декан розповіла про особливості навчання за ІТ-напрямом, а також представила спеціальності факультету: 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації, 126 Інформаційні системи і технології, 051 Економіка (Економічна кібернетика, Цифрова економіка). Завідувачі познайомили гостей з можливостями навчання за окремим спеціальностями, за якими готують фахівців.

Зображення, що містить у приміщенні, одежа, презентація, особаАвтоматично згенерований опис

Щодо студентського життя на факультеті, роботи сенату студентської організації розповів Павло Прокопенко.

Зображення, що містить у приміщенні, стіна, Конференц-зала, семінарАвтоматично згенерований опис

Всі гості, що відвідали захід очно також змогли ознайомитися з навчальними лабораторіями факультету. Заступник декана Наталія Клименко та завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж і кібербезпеки Дмитро Касаткін та інші викладачі факультету познайомили охочих з матеріальною базою факультету.

Зображення, що містить одежа, особа, у приміщенні, Обличчя людиниАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, у приміщенні, особа, чоловікАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить одежа, чоловік, особа, у приміщенніАвтоматично згенерований опис

Понад 100 учасників доєдналося до онлайн Дня відкритих дверей протягом всього заходу. Серед представників ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»ВСП «Бережанський фаховий коледж НУБіП України»Бердичівський фаховий коледж, Смілянський промислово-економічний коледж, Київський авіаційний фаховий коледж тощо. Традиційно захід розпочала декан факультету декан Олена Глазунова.

Зображення, що містить текст, знімок екрана, програмне забезпечення, Мультимедійне програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

Далі доєдналися для представлення спеціальностей завідувачі кафедр Белла Голуб, Дмитро Касаткін, Михайло Швиденко, Володимир Харченко.

Зображення, що містить текст, Обличчя людини, знімок екрана, мультимедіаАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, програмне забезпечення, Мультимедійне програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

 

Зображення, що містить текст, Обличчя людини, знімок екрана, програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

Щодо роботи Сенату студентської організації розповіла Анна Панасюк.

Зображення, що містить текст, знімок екрана, Обличчя людини, мультимедіаАвтоматично згенерований опис

Про можливості під час навчання розповіла координатор з виховної та міжнародної роботи Інна Костенко.
Родзинкою цього заходу став саме інтерес та велика кількість відгуків учасників. Найбільше гостей цікавили можливості щодо вступу залежно від бази вступу (терміни навчання, кількість бюджетних місць) та перспективи працевлаштування. Також привернула увагу інформація про міжнародну діяльність, програми академічної діяльності та стажування. Звучали вітання окремим викладачам, які запросили до заходу, а також поєднують викладання на базі коледжів та в НУБіП України.

Зображення, що містить текст, Мультимедійне програмне забезпечення, програмне забезпечення, знімок екранаАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, Мультимедійне програмне забезпечення, програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

Зображення, що містить текст, знімок екрана, програмне забезпечення, Мультимедійне програмне забезпеченняАвтоматично згенерований опис

 

Інна Костенко,
координатор з виховної роботи зі студентами на факультеті

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook