Програмування комп'ютерних ігор - це просто чи складно? від Володимира Назаренка, викладача кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки

2 лютого 2024, 16:26

Новий рік - нові знання та можливості! Так, 2 лютого розпочав свою роботу проєкт «Школа майбутнього ІТ фахівця» на факультеті інформаційних технологій. З вступним словом розпочала зустріч Олена Глазунова, декан факультету, де коротко представила спеціальності за якими здійснюється підготовка студентів та основні можливості.

Захід об’єднав понад 40 учасників з різних куточків України, а це представники Рівненського фахового коледжу НУБіП України, Ліцею «Наукова зміна» (м. Київ), Бобровицької ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Ржищівського індустріально-педагогічний фаховий коледж.

Спікером цього вебінару "Програмування комп'ютерних ігор - це просто чи складно" виступив Ph.D. Володимир Назаренко, викладач кафедри комп'ютерних систем, мереж та кібербезпеки, який займається розробкою власних відео ігор та працює над різними ігровими проєктами із США/Канади з 2014 року. 

Під час вебінару Володимир розповів про відео-, мобільні- та веб- ігри, етапи розробки і з чого почати якщо є цікава ідея, як зробити демо по власній ідеї, вставки прикладів ігор в різних місцях презентації.

Також поділився спікер з учасниками, які мають мають бути наступні кроки, щоб успішно рухатись в даному напрямі, про навчання в університеті, а також вибір спеціальності.

Хочете розпочати 2024 рік в IT, але є сумніви яку спеціальність обрати? Не пропустіть наступні наші вебінари
 


Тетяна Волошина, Таїсія Саяпіна,
відповідальні за профорієнтаційну роботу
на факультеті іфнормаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook