Діалог з мешканцями гуртожитків факультету інформаційних технологій

12 лютого 2024 року

З початком нового навчального семестру та активним поверненням студентів до гуртожитків, було проведено зустрічі зі студентами факультеті інформаційних технологій. Відповідно до плану виховної роботи факультету на 2023-2024 н.р. адміністрацією факультету здійснюється перевірка умов проживання студентів в гуртожитках. 

Так 6 лютого 2024 року до гуртожитку №7 завітали декан факультету інформаційних технологій Олена Глазунова та заступник декана Валентина Корольчук.

Під час зустрічі наголосили студентам на важливості дотримання правил проживання та поведінки в гуртожитку, вимог до санітарного стану кімнат і місць загального користування, правил поведінки в умовах воєнного стану. Також під час зустрічі обговорили проблеми проживання у гуртожитку, вислухали та взяли до уваги пропозиції студентів, щодо покращення умов проживання в гуртожитку.

Після зустрічі у актовій залі, спільно з завідувачем гуртожитку Ольгою Паламарчук перевірили також і умови проживання студентів, а також стан місць загального користування.

 

8 лютого 2024 року відбувся діалог також із мешканцями гуртожитку №10. Під час зустрічі декан факультету Олена Глазунова, заступник декана Валентина Корольчук, вихователь гуртожитку Таїсія Саяпіна та заступник завідувача гуртожитку Богдана Голоюх обговорити із студентами не лише дотримання правил у гуртожитках студентського містечка, а й ті проблеми що виникають у студентів.

 

Валентина Корольчук
заступник декана факультету
інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook