Знайомство студентів факультету інформаційних технологій із сучасними технологіями вебпрограмування

27 лютого 2024, 11:22

20 лютого 2024 року на базі факультету інформаційних технологій пройшов вебінар від компанії Freshcode присвячений сучасним технологіям вебпрограмування.

До вебінару були долучені студенти освітніх програм Інженерія програмного забезпечення, Комп’ютерні науки, Комп’ютерна інженерія, Кібербезпека та захист інформаціїІнформаційні системи і технології.

Під час вебінару, що був проведений в рамках дисциплін “Технології проєктування інформаційних систем”, “Вебтехнології в інформаційних системах“ та “Вебдизайн (дизайн інтерактивних систем)” студенти мали можливість ознайомитись із шляхом проходження ІТ-проєкту від постановки технічного завдання і до його впровадження. Також під час зустрічі представники компанії на реальних кейсах продемонстрували як виглядає ІТ проєкт зсередини.

Для студентів було продемонстровано сучасні технології вебпрограмування, які краще обрати зараз і на перспективу. А також спільно зі студентами розібрали код реальних проєктів по частинах та занурились у важливі деталі.

Щиро дякуємо представникам Freshcode за цікавий вебінар та співпрацю

 

Валентина Корольчук,
доцентка кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook