Лютнева енергія та спортивний дух: студенти факультету інформаційних технологій вражають

27 лютого 2024 року

Лютий виявився насправді запальним для студентів факультету інформаційних технологій, які активно взяли участь у спортивних заходах.

Теніс став головною спортивною подією місяця, де взяли участь студенти 7 гуртожитку, зокрема Максим Обложок, Юрій Тарнавський та Дмитро Рябокожушний з 10 гуртожитку. Їхня професіональна гра не залишила байдужими нікого, адже грали на високому рівні та виводили емоції глядачів за межі кортів.

В середу 21 лютого відбувся довгоочікуваний фінал турніру, в якому прийняли участь гуртожитки №5, №6, №10, де змагались найкращі студенти гуртожитків. За результатами фіналу, команда з 10 гуртожитку, яку представляли студенти факультету інформаційних технологій здобула перемогу, залишивши її за плечима суперників та стаючи найкращою у тенісній арені.

Не обмежившись лише тенісом, студенти також проявили свою енергію у змаганнях з більярду. Це було вражаюче доповнення до їхнього спортивного студентського життя, підкреслюючи різноманіття талантів та інтересів серед студентського активу.

Заходи такого роду не лише піднімають спортивний дух на факультеті, а й стимулюють підтримку спільноти. Це свідчення не лише про фізичну активність, але й про здоровий конкурентний дух та командну роботу, які є важливою частиною студентського життя.

 

Сніжана Маркелова,
студентка факультету інформаційних технологій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook