Феєрична перемога збірної факультету у змагання з баскетболу 3x3 67-ї Спартакіади НУБіП України

10 березня 2024, 10:20

Середа, 6 березня, увійшла в історію нашого університету як день, коли спортивні пристрасті досягли апогею. Спартакіада університету, яка щорічно збирає найкращих спортсменів з усіх факультетів, цього разу вразила всіх своєю масштабністю та високим рівнем організації.

З самого ранку атмосфера навколо спортивного комплексу була наповнена ентузіазмом та очікуванням. Команди, які пройшли через випробування попередніх ігор, готувалися до фінальної боротьби. Особливу увагу привертала команда факультету інформаційних технологій (Хижняк Ілля, Хомутовський Дмитро, Хотчкевич ЗахарБабій Тарас, Івасюк Антон), яка вже неодноразово демонструвала свою майстерність на баскетбольному майданчику.

Перший півфінал був справжнім випробуванням для факультету інформаційних технологій, адже їхніми суперниками стали представники факультету аграрного менеджменту. Матч відзначився високою інтенсивністю та стратегічним підходом обох команд. Проте, завдяки вправній грі та чудовій командній роботі, команда факультету інформаційних технологій змогли здобути переконливу перемогу з рахунком 8:1, що відкрило їм шлях до фіналу.
Фінал став апофеозом цієї Спартакіади. На трибунах зібралася рекордна кількість глядачів, серед яких були не тільки студенти та викладачі, а й численні випускники, які прийшли підтримати свої альма-матер. Команда факультету інформаційних технологій зійшлася в запеклій боротьбі з агробіологічним факультетом. Гра була наповнена динамікою, непередбачуваними поворотами та вирішальними моментами. Завершальний свисток зафіксував рахунок 11:10 на користь факультету інформаційних технологій, що викликало бурю емоцій та оплесків.

Ця перемога стала результатом не тільки вмінь гравців, а й їхньої невгамовної праці, віри у власні сили та підтримки вболівальників. Велика подяка належить фан-клубу Ультрас факультету інформаційних технологій, який своєю пристрастю та вірою надихав команду на кожному етапі змагань.

Ми пишаємося кожним гравцем, кожним тренером та кожним вболівальником, який долучився до цього триумфу. Спільними зусиллями ми довели, що спорт - це не тільки фізична сила, а й сила духу. Разом ми не просто команда, ми - сім’я. І ця перемога - це тільки початок нашого шляху до нових звершень!

 

Юрій Ільченко,
голова медіа відділу факультету

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook