День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій

5 квітня 2024, 9:16

4 квітня 2024 року факультет інформаційних технологій НУБіП України знову відчинив свої двері для абітурієнтів. Традиційно захід проходив у змішаному форматі – учасники мали можливість долучитися до днів відкритих дверей як в офлайн, так і в онлайн форматі.

Під час дня заходу учасники мали змогу відвідати загальноуніверситетську виставку у корпусі №3, де факультет інформаційних технологій презентував практичні здобутки своїх студентів, отримані під час навчання та роботи в навчальних лабораторіях і студентських наукових гуртках. Відвідувачі виставки мали змогу не тільки подивитись експонати, а й скористатись деякими з них, зокрема, покерувати польотом дрону за допомогою джойстика й окулярів, виконати ігрові завдання з VR.

 

 

У навчальному корпусі №15 на факультеті інформаційних технологій майбутніх абітурієнтів зустріла декан Олена Глазунова, де розповіла про особливості навчання за ІТ-напрямком та можливості, які доступні для студентів у процесі навчання. Також були представлені спеціальності факультету: 121 Інженерія програмного забезпечення, 122 Комп’ютерні науки, 123 Комп’ютерна інженерія, 125 Кібербезпека та захист інформації, 126 Інформаційні системи і технології, 051 Економіка (Економічна кібернетика, Цифрова економіка).

  

Загалом факультет відвідало понад 130 випускників шкіл Києва (№132, №241, №296, №179, №116), Хотова, Лисянки Черкаської обл., Тарасівки та Боярки. Майбутніх абітурієнтів зустрічали з 10 години у 15 навчальному корпусі команда завідувачів кафедр на чолі з деканом факультету Оленою Глазуновою. Представники з різних шкіл за наперед визначеним графіком запрошували спочатку на презентацію факультету та частування, а потім екскурсію лабораторіями факультету. Учасники, які відвідали захід очно, змогли ознайомитися з навчальними обладнанням, яке використовується для навчання студентів. Завідувачі кафедр та відповідальні за профорієнтаційну роботу по факультету познайомили охочих з матеріальною базою факультету, продемонстрували як проходять заняття під час навчання, провели різні активності з відвідувачами, такі як конкурси та вікторини на ІТ тематику.

 

 

 

 

Важливо зазначити, що кожен з гостей долучився не лише до огляду матеріально-технічної бази, але й також до ряду цікавих конкурсів, які організували викладачі та студенти випускових кафедр. Майбутні студенти поділились на групи за інтересами і долучились до конкурсів і майстер-класів, які організували викладачі та студенти кафедри.

  

 

Дякуємо кожному учаснику заходу та запрошуємо вступати на факультет ІТ НУБіП України. До нових зустрічей!
 

Марина Лендєл,
асистент кафедри комп'ютерних наук

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook