Якубчук Катерина - переможниця І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика»

18 лютого 2016 року
кафедра кономічної кібернетики

     18 лютого 2016 року кафедрою економічної кібернетики проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика». В олімпіаді взяли участь 20 студентів освітнього ступеня «Бакалавр» 2-4 курсів напряму підготовки «Економічна кібернетика» та освітнього ступеня «Магістр» 1 р.н. відповідної спеціальності факультету інформаційних технологій.
      До комплексних завдань для учасників олімпіади (які, до речі, розробили викладачі кафедри економічної кібернетики) увійшли питання із теорії ймовірності та математичної статистики, економетрії, систем прийняття рішень, дослідження операцій, економічної кібернетики, моделювання економіки, ризикології. Конкурсну комісію, яка оцінювала роботи студентів, очолив завідувач кафедри професор Скрипник А.В.
      Перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика» здобула Якубчук Катерина, 2-ге та 3-тє місця посіли відповідно Нам’ясенко Юрій та Голячук Ольга.

                                   
      Вітаємо переможців і бажаємо з честю представити факультет інформаційних технологій НУБіП України у ІІ етапі олімпіади, який відбудеться 20–22 квітня 2016 року на базі Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи».
                                                                                          
 

Марина Негрей,
доцент кафедри економічної кібернетики

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook