День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій: потенціал та перспективи в майбутньому!

15 березня 2016, 23:12

    12.03.2016 у базовому закладі НУБіП України було проведено День відкритих дверей, особливо цікаво було на факультеті інформаційних технологій! Офіційна частина заходу розпочалася об 11.40.

      Абітурієнти мали можливість поспілкуватися з ректором НУБіП України Ніколаєнком Станіславом Миколайовичем, який розповів про унікальність факультету інформаційних технологій та високу перспективність навчання за спеціальностями  "Комп`ютерні науки та інформаційні технології", "Інженерія програмного забезпечення", "Комп'ютерна інженерія" та спеціалізацією "Економічна кібернетика".

 

    Декан Олена Григорівна Глазунова розповіла про особливості вступу та функціонування факультету, розвиток співпраці з провідними компаніями в сфері ІТ та подальші можливості випускників факультету.

 

      Завідувачі кафедр розповіли про особливості навчання на факультеті.

 

 

     Про успіхи та особливості самоврядування студентів на факультеті розповіла голова СО Голячук Ольга. На завершення студентським активом був проведений невеличкий інтелектуальний конкурс для абітурієнтів.

 

 

Всі учасники заходу мали можливість не тільки почути доповіді керівництва університету, але й оцінити особливості навчального процесу на факультеті.

  

 

Наталія Клименко,

заступник декана з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook