Краща профорієнтація – залучення до спільної діяльності

16 березня 2016, 21:50

         З ініціативи і на запрошення доцента кафедри інформаційних і дистанційних технологій Кузьмінської Олени представники корпорації  Google (GDG Kyiv) провели 15.03.2016 року захід "More Adas" at liceum "Наукова зміна", де представили ліцеїстам  видатних жінок в ІТ-галузі.

         «Ми не робимо івентів "для галочки", ми робим їх для Галочки, Танечки, Тамари, Ані, Ірини, Даші і всіх дівчат айтішниць, та тих, що мріють ними стати!» - таким був анонс організаторів зустрічі, однієї із серії «березневих» ініціатив корпорації Google.
    Подібні зустрічі – це своєрідний кавер International Women’s Day FestKyiv 2016! (https://www.womentechmakers.com/iwd16 ), а отже учні ліцею мали змогу ознайомитись із останніми досягненням в галузі ІТ-індустрії та в ігровій формі «приміряти на себе» роль сучасних ІТ-фахівців.
    На завершення зустрічі Олена Кузьмінська розповіла учням, що на факультеті інформаційних технологій НУБіП України готують саме таких спеціалістів, та ознайомила ліцеїстів і їх кураторів із умовами вступу, навчання та професійного зростання студентів факультету. Зокрема, наголосила на співпраці із провідними ІК-компаніми та корпораціями такими, як Google, Microsoft, Сisco.
     Після завершення зустрічі ще довго тривали консультації та обговорення.
     Сподіваємось, що незабаром до університету прийде гідна наукова зміна.
Кузьмінська Олена,
доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook