Студентство факультету посилює профорієнтаційну роботу в різних куточках України

23 березня 2016 року
факультет інформаційних технологій

       На повну силу працює створений студентський штаб профорієнтації на факультеті. Вже маємо результати.
      На нашу думку, профорієнтаційна робота - це не тільки ознайомлення з можливостями вступу за різними спеціальностями в університеті,  а й, в першу чергу, допомога  майбутнім абітурієнтам у виборі правильної і затребуваною спеціальності. Тому нашою метою стало: провести профорієнтаційну бесіду, забезпечити усвідомлений вибір абітурієнтом майбутньої спеціальності і звичайно ж встановити комунікацію з майбутніми студентами факультету.
      Протягом березня були проведені заходи в міських та регіональних закладах І-ІІ рівнів акредитації. Студенти факультету поділилися із школярами цікавинками студентського життя, можливостями співпраці з провідними ІТ-компаніями, перспективами обраного фаху.
      З метою проведення профорієнтаційної роботи, студенти ІІІ курсу, напряму підготовки "Економічна кібернетика", Катерина Нестеренко, Ірина Колодіна та Олександр Сабіщенко, завітали до абітурієнтів в ліцеї "Голосіївський" №241. Майбутнім студентам розповідали про історію університету, навчальну роботу та різноманітність факультетів. Були висвітленні питання освітнього процесу, наукової діяльності та культурно-масових заходів факультету ІТ.

 

     Шепетівський НВК №1 «Ліцей ім. Миколи Дзявульського» Хмельницької обл. відвідав з цікавою програмою Ярослав Фесянов студент І курсу напряму підготовки «Комп’ютерні науки».

       

       Анатолій Мельник студент І курсу зустрічався з учнями 10-11 класів ї у Старокостянтинівській ЗОШ І-ІІІ №4 Хмельницької області.

  

      Голова студентської організації факультету Ольга Голячук завітала до своєї рідної школи з профорієнтацією для учнів НВК "Гімназія №14 імені В. Сухомлинського" м. Луцька. Учні класу фізико-математичного  спрямування дуже зацікавились перспективами навчання в НУБіП України.

      Богдан Котюк, студент ІІІ курсу напряму підготовки «Комп'ютерні науки» попрацював в НВК "ЗОШ I-II ступенів - Сквирський ліцей" м. Сквири Київської обл.

      Антон Крошка, студент ІІІ курсу напряму підготовки «Комп'ютерні науки» мав зустріч зі школярами Школи №1 міста Охтирка Сумскої обл.

     Запрошуємо майбутніх студентів: креативних, розумних, спортивних, веселих та кмітливих до великої студентської родини факультету інформаційних технологій.

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook