Команда баскетболістів ІТ за крок до перемоги

1 квітня 2016, 16:15

       От і закінчилася довгоочікувана 59-та Спартакіада студентів НУБіП України з баскетболу! Вже другий рік поспіль ми займаємо призові місця!
      Доволі легким був шлях команди факультету інформаційних технологій до фіналу, і це не дивно, адже згуртованість, постійні тренування, досвід та перемога у минулорічній спартакіаді дали свої результати.
      За першість у спартакіаді наша команда змагалася з достойною командою юридичного факультету, яка виявилась однією з кращих в НУБіП України.
Фінал був дійсно напруженим, до останньої хвилини команди грали з рівним рахунком. Долю переможця вирішив додатковий час і лише перевага в 2 очки в овертаймі дозволила команді юридичного факультету перемогти наших бійців.
      Не обійшлося і без серйозних травм, видалень та видовищних моментів. Капітан команди збірної факультету інформаційних технологій
Олексій Кириленко майже половину гри продовжував грати зі зламаною рукою, що вплинуло і на результат гри команди.
    На фінальний поєдинок прийшли підтримати студентство ректор університету Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша, декани та вболівальники команд-фіналістів. Від імені керівництва та студентства факультету після закінчення фінальної гри привітали нашу команду декан факультету Олена Глазунова та студентська організація факультету!

   

      Велика подяка постійним вболівальникам за підтримку, а спортсменам – за чудові результати та витривалість!
     В наступному році не маємо сумніву, що з такою підтримкою та напрацьованим досвідом наша команда поверне собі таку очікувану та заслужену перемогу.

 

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної і виховної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook