Запрошуємо до навчання на факультеті інформаційних технологій кращих з кращих

4 квітня 2016 року

     Вже п’ятий рік найкращі фахівці з ІТ-технологій серед школярів України збираються для участі у інтелектуальних перегонах. Цього року  V  Всеукраїнська учнівська олімпіада  з інформаційних технологій відбулась у м. Черкаси з 27  по 31 березня 2016 року  (https://sites.google.com/site/2016itolymp/).

      Для участі у змаганнях приїхало 85 переможців ІІІ (обласного) етапу олімпіади з усіх куточків нашої Батьківщини. Також було зібрано і потужний склад журі олімпіади. Підтримку олімпіаді, зокрема нагородження переможців, надали  Київстар і  «Майкрософт Україна» (http://www.kyivstar.ua/kr-620/press_center_new/news/?id=57484 ).
 
 
     
Олена Кузьмінська, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій,  яка брала участь у складі журі (заступник голови), мала змогу не лише привітати кращих школярів, які своїм фахом обрали  ІТ-галузь, але й запросити до навчання у НУБіП України.
 
 
     
       Наразі на факультеті інформаційних технологій вже навчаються 2 студенти – переможці учнівських олімпіад. Сподіваємось на продовження цієї традиції.
 
 
Олена Кузьмінська,

доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook