Урочисте свято з нагоди вручення студентських квитків

31 серпня 2018 року
Напередодні святкування Дня знань для студентів факультету інформаційних технологій відбулося урочисте свято з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника». Сьогоді першокурсники офіційно стали студентами. Відкрила свято декан факультету Олена Глазунова, яка привітала студентів із цією знаменною подією та побажала  студентам успішного навчання, старанності, наполегливості і готовності виконувати правила внутрішнього розпорядку.
 
 
До привітань долучились заступники декана Наталія Клименко та Тетяна Волошина, а також завідувачі кафедр Белла Голуб, Олена Кузьмінська, Андрій Скрипник, Михайло Швиденко, Дмитро Касаткін. У своїх виступах кожен з них зазначав необхідність навчання і самовдосконалення задля досягнення успіхів у подальшому житті.
 
 
 
 
 
 
Вже доброю традицією став концерт талановитої молоді нашого факультету. Тож гості насолоджувались танцем гурту «Чарівнсть», виконанням пісні «Красиво» від вокальної збірної факультету. Також із сольним виконанням виступив Влад Харченко, який з поміж інших отримав цього дня свій студентський квиток. Ведучими свята були студенти факультету Гавриленко Ганна та Понзель Ярослав.
 
 
 
 
Вітаємо студентів у родині факультету інформаційних технологій!

Ірина Ясенова 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook