Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів
12-20 жовтня стартували змагання з шахів спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2016-2017 навчального року. Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виборола 2 місце у командних змаганнях з шахів. Перемогу здобували: Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Максим Гудзенко (капітан команди) – зав. лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Сергій Плющ – аспірант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Анастасія Негур – лаборант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.








