ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ К.Г. ЯКУШКО

28 березня 2024 року

  27.03.2024 р. НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей К.Г.Якушко провела відкрите заняття на тему "Cartography. Soils" згідно з затвердженим графіком проведення відкритих занять на кафедрах гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Слухачами заняття стали першокурсники факультету землевпорядкування англомовної групи 2302, а до складу перевіряючої комісії долучилися такі провідні співробітники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей як Т.М. Вознюк, С.В. Коваленко та М.О.Тузюк.
Комісія засвідчила те, що на зазначеному занятті використано багато видів активності студентів на кшталт ділової гри-змагання, опрацювання аудіо та відеоматеріалів, презентацій, усних доповідей щодо цікавих тематичних фактів, тощо. Помічено унаочнення кресленням топографічних об'єктів, відгадування загадок, лінгвістичний аналіз тематичної англомовної пісні з актуалізацію розмовних висловів, спецлексики спеціальності "Геодезія і землеустрій", робота з підручником зарубіжного автора тощо.


Заняття проведене на належному науково- методичному рівні, чітко структуроване, опрацьовані пункти відзначалися в окремо представленому плані занять з проекцією на розвиток читання, письма, аудіювання, монологічного та діалогічного іншомовного мовлення майбутніх землевпорядників у доброзичливій психологічній атмосфері.


Вважаємо відкрите заняття доцента кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко К.Г. таким, що відбулося та відповідає вимогам до проведення відкритих занять у закладах вищої освіти.


Побажаємо подальших успіхів усім колегам у відповідальній справі представлення власного методичного досвіду через відкриті заняття.

Т.М.Вознюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook