ЛЕГКО ЗАБЕЗПЕЧУВАТИ ЯКІСТЬ ТМ «ЛЕГКО»!

19 березня 2014 року
Миронівський м'ясопереробний завод «Легко»,

      ТМ «Легко!» відома споживачам, та зарекомендувала себе, як продукція високої якості та гарантованої безпечності. Торгова марка об'єднує вироби з м'яса птиці, яловичини і свинини власного виробництва. Популярність ТМ «Легко ! » зростає з кожним днем , адже готові м'ясні страви мають чудовий смак . 
Унікальність продукту в тому, що його виробництво має замкнутий цикл, який дозволяє виробнику повністю контролювати якість сировини: від вирощування кормів до переробки м'яса.
     Вся сировина для приготування готових страв ТМ "Легко!" ретельно перевіряються: на підприємстві впроваджені система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008 і система управління безпечністю продуктів харчування FSSC 22000, яка об’єднує вимоги ISO 22000:2005 та ISO/TS 22002-1:2009.
       11 березня к.т.н., доцент Слива Ю.В. провела виїзне заняття з магістри НУБіП України спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Студенти мали можливість практично ознайомитись з технологією виробництва та особливостями функціонування інтегрованої системи управління в умовах Миронівського м'ясопереробного заводу «Легко».
       Дякуючи директору заводу, Сокирко Петру Олександровичу, студенти мали можливість ознайомитись з практичним застосуванням вимог міжнародних стандартів в рамках інтегрованої системи управління на підприємстві. Крім того, майбутні магістри продегустувати продукцію ТМ «Легко».
       Окрема подяка випускнику кафедри стандартизації та сертифікації с-г продукції НУБіП України, начальнику відділу управління якістю, Колісніченку Дмитру, за чудову організацію екскурсії, бажання і вміння поділитись власними знаннями та досвідом, щодо функціонування систем управління та терпіння, під час вичерпних відповідей на численні запитання студентів.
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook