Теорія зустрічається із практикою: здобувачі та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму в Міжнародному виставковому центрі м. Києва
У межах професійної підготовки здобувачі вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» освітнього ступеня «Бакалавр» у супроводі доцента кафедри Наталії БУНТОВОЇ відвідали міжнародну виставку Design Living Tendency 2025, яка об’єднує найсвіжіші тенденції у дизайні, декорі та інтер’єрі для індустрії гостинності.

Це було справжнє джерело натхнення: нові матеріали, сучасні текстури, кольорові рішення та інноваційні ідеї. Кожна зона виставки відкривала новий погляд на те, як можна створювати комфортні та стильні простори у закладах готельно-ресторанного бізнесу. Студенти спостерігали, як компанії презентують свої продукти, формують імідж, налагоджують відносини з клієнтами.


Масштабна виставка Design Living Tendency 2025 вже багато років є комунікаційним майданчиком та виставкою ефективних рішень для сфери послуг. Щорічний захід об’єднує провідних фахівців архітектури, дизайну та технологічних інновацій в рамках роботи виставки та лекційний простір «NAMYSTO», що занурює відвідувачів у світ сучасного бізнесу, брендів і комунікацій.

Здобувачі вищої освіти на майстер-класах від провідних українських дизайнерів та архітекторів, виробників та трендсеттерів отримали цінні практичні інсайти про те, як працює інтер'єрний ринок зараз; відслідкувати зміни споживчої поведінки; відчути та спостерігати на власному досвіді віяння трендів і траєкторій розвитку світового дизайну.



Подібні івенти професійного спрямування дозволяють майбутнім фахівцям зростати компетентністно та практично ознайомлюватись з конкурентним бізнес-середовищем у туристичній і готельно-ресторанній сфері, яка постійно вдосконалюється та оновлюється.



Участь студентів у галузевих виставках і форумах є невід’ємною частиною їхньої професійної освіти.